alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Avesta Dalarna Sverige

Pomeranian valpar

  • Pomeranian valpar
  • Pomeranian valpar
  • Pomeranian valpar

Valparna är helt valpar, inträde var antagligen via en hundrapport och den manliga hormonkapseln (kemisk kastrering) måste fortfarande vara på plats. Jag behöver inte arg kommentarer om hur slarvig vi har varit. Skadorna har dock inträffat och jag tar fullt ansvar för det.

Moren är registrerad. Hälsokontroll och avmaskad under graviditeten ultra. Av naturen är Cara väldigt vänlig, men till en början lite försiktig med främlingar, som det skulle vara. Okända tikar kan vara upprörda. Cara äger ett måttligt vakande och jaktande lock, men det finns inga problem med användningen.

Pappa är oregistrerad, benfotograferad och hälsokontrollerad (veterinärbedömning höfter A / A armbågar 0/0 och tillbaka ok. Det finns inga officiella resultat eftersom hunden inte är på registret, men jag har åtminstone höfter och inga kvitton för operationen .) Koda är en dum karaktär av alla kille. Gillar inte okända hundar, inga problem med andra hundar.

Valpar föddes 4 män och 2 kvinnor. Valpar är redo, ofta avmaskade, veterinärkontrollerade och flisade. Ta med en valpväska / leksak med en bekant lukt de första dagarna.


Köparen måste känna till raserna, eftersom dessa två raser definitivt inte är lämpliga som första hundar.


Du kan maila mig alla frågor. Intresserade berättar om ditt hem och dina önskemål.
15 000 kr31 augusti

Avestatorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information